Uit ons brede assortiment elektrotechnische materialen hebben we een paar topproducten geselecteerd die we in juli extra onder de aandacht willen brengen. Elk van deze items kenmerkt zich door hoge kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en een aantrekkelijke prijs.

Hikvision Alarm Axpro Kit - Uw Complete Beveiligingsoplossing

De Hikvision Alarm Axpro Kit biedt geavanceerde technologie om uw woning of bedrijf te beschermen. Blijf altijd verbonden via WiFi, TCPIP en GPRS. Met een groot bereik en betrouwbare communicatie beschermt het systeem tot 64 zones.

De noodstroomvoorziening en dual sim optie zorgen voor continuïteit, zelfs bij stroomuitval. Kies voor zekerheid en gemak met de Hikvision Alarm Axpro Kit.


Relectric Verlengsnoer 20m - Voor Buitengebruik

Het Relectric verlengsnoer van 20 meter is ontworpen voor buitengebruik en geschikt voor allerlei toepassingen. Dit snoer uit de Relectric serie biedt een betrouwbare oplossing voor stroomvoorziening in de tuin, op de camping of bij andere buitenactiviteiten.

Het verlengsnoer is 20 meter lang, IP44 beschermd, goed zichtbaar door de opvallende oranje kleur en voorzien van een beschermklep op de contactdoos.


Wiska kabelverbinder 788/ESKV 25 zwart

De nieuwe IP68 kabelverbinders van Wiska, met ESKV wartels, zijn ontworpen voor situaties met beperkte ruimte. Ze bieden een naadloze oplossing voor het verbinden van twee kabels, met een IP68-beschermingsklasse die ze geschikt maakt voor permanente onderdompeling en stof.

Ideaal voor vochtige omgevingen zoals buitenverlichtingsinstallaties, deze kabelverbinders bieden een robuuste en betrouwbare verbinding, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

Opple LED Batten T5 EcoMax plafond-/wandarmatuur

De LED E T5 Batten 600 biedt een gelijkmatig, diffuus licht dat zorgt voor een aangename sfeer. Met een maximale lengte van 15 meter en inclusief stroomkabel en koppelstukken, is deze lichtbalk eenvoudig te installeren en flexibel in gebruik.

Ideaal voor binnenruimtes waar gelijkmatige en efficiënte verlichting nodig is, zoals kantoren en commerciële omgevingen. Inclusief roestvrijstalen bevestigingsclips, koppelstukken en doorzichtige eindkappen voor een nette afwerking.

LOOP IN CHARGE inbouwstopcontact

De LOOP IN CHARGE is een inbouwstopcontact dat zowel functioneel als stijlvol is. Dit innovatieve product combineert een klassiek stopcontact met een modern USB-oplaadpunt, waardoor je snel en eenvoudig apparaten kunt opladen.

Dankzij de eenvoudige installatie maakt de LOOP IN CHARGE van elke tafel een flexibel oplaadpunt. Het ronde inbouwstopcontact kan gemakkelijk en achteraf geïnstalleerd worden met een standaard boormaat van 80 mm. Met de 22 W USB-A/C oplader, die geschikt is voor snelladen, kun je op elk moment je apparaten van stroom voorzien.

CoreLine SlimDownlight DN145B LED20S

Het CoreLine SlimDownlight DN145B LED20S biedt hoogwaardige LED-verlichting met een vermogen van 21 W en een diameter van 205 mm. Het levert 2100 lm lichtopbrengst in twee kleurtemperaturen - 3000 K en 4000 K-, waardoor het flexibel is voor verschillende toepassingen.

Met een mat afwerking en slechts 34 mm inbouwdiepte past het naadloos in standaard inbouwopeningen. Bovendien is het InterAct-ready voor draadloze communicatie met InterAct-gateways, -sensoren en software, waardoor het een moderne en veelzijdige keuze is voor efficiënte binnenverlichting.

Panasonic Aquarea monobloc J-Gen R32 7 kW

De Panasonic Aquarea monobloc J-Gen R32 7 kW warmtepomp haalt tot 80% van de benodigde warmte-energie uit de omgevingslucht. Deze energie wordt efficiënt ingezet voor het produceren van warm water en verwarming.

De warmtepomp biedt een zeer hoge energie-efficiëntie, wat resulteert in aanzienlijke energiebesparingen. De unit kan ook koelen indien gewenst. Geschikt voor warm tapwater en het aansturen van meerdere afgiftesystemen zonder externe regeling.

Dankzij internetconnectiviteit is afstandsbediening en monitoring mogelijk via cloudservices. Met een geluidsniveau van 59 dB en een compact ontwerp voor buitenopstelling is deze oplossing ideaal voor diverse toepassingen waar ruimte een factor is.

SG Arlon Zwart 2700K

De Arlon Zwart LED wandlamp biedt krachtige verlichting met een lichtopbrengst van 920lm en een warme kleurtemperatuur van 2700K. Met een hoge kleurweergave-index zorgt deze lamp voor natuurgetrouwe kleuren. De behuizing van aluminium in zwart met een polycarbonaat diffusor biedt duurzaamheid en een moderne uitstraling.

Geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen, met schroefloze klemmenblokken voor eenvoudige installatie. Deze lamp is ideaal voor wandmontage en voldoet aan hoge normen voor visueel comfort, met een minimale flikkering en een lange levensduur.

Niko Hydro 2-voudige wandcontactdoos verticaal met randaarde

Deze verticale combinatie bestaat uit twee spuitwaterdichte opbouwstopcontacten met randaarde, beschermingsafsluiters en schroefklemmen. Beide stopcontacten zijn voorzien van een scharnierende beschermklep en zijn voorbedraad met 2,5 mm² kabels. Ze zijn gemonteerd in een dubbele spuitwaterdichte opbouwdoos met een enkele M20-ingang en wartel. De waterdichte constructie maakt het geheel ideaal voor gebruik in vochtige ruimtes en veeleisende omgevingen. De kleur van het geheel is zwart.

Niko Spuitwaterdicht fietsoplaadpunt

Dit spuitwaterdichte fietsoplaadpunt 16 A/250 Vac is uitgerust met randaarde, beschermingsafsluiters en insteekklemmen. Elk stopcontact heeft een naar boven scharnierende beschermklep die stevig gesloten blijft dankzij een veer en bevestigingshaakje.

Het stopcontact is gemaakt van slagvast, stofwerend, halogeenvrij en zelfdovend polypropyleen en heeft een kleurcombinatie van zwart RAL 9005 met een groene beschermklep.

Attema Cable-mate Kabeldoos Ak1-M20 IP65

De Cable-mate AK1-M20 IP65 kabeldoos biedt een metrische invoer M20 en is voorzien van vaste afdichting en afdichtdoppen. Deze symmetrische doos heeft een deksel dat in alle standen te plaatsen is.

Bij elke kabeldoos worden drie nylon PA diafragma wartels M20 bijgeleverd. De M20 wartels zijn geschikt voor XmvK-Kabel met een klembereik van diameter 7 - 13 mm. De doos heeft een beschermingsgraad van IP65, wat hem ideaal maakt voor waterdichte installaties.

Ben je op zoek naar een specifiek product voor jouw toepassing? Ons assortiment bevat veel budget elektrotechnische oplossingen en onze helpdesk ondersteunt je graag bij het selecteren van de juiste materialen. Neem gerust contact met ons op via 0511-700206.

Ook interessant

LEDVANCE | Decor Stick Floor met Magnetic Bulbs

Een ware parel voor het interieur is de nieuwe combinatie van het LEDVANCE Decor Stick Floor armatuur met de Magnetic Bulb lampen. Of je nu een knusse leeshoek wilt creëren of...
Lees meer

De combinatie Dimplex Edel warmtepompboiler met zonnepanelen

In de huidige en toekomstige energiemarkt wordt het steeds belangrijker om opgewekte energie direct te gebruiken. Een effectieve manier om dit te bereiken is met een thuisbatt...
Lees meer

ROOFSUPPORT CLICK - draadgoot set voor bekabeling PV installatie

RoofSupport draadgoot begeleidt bekabeling achter zonnepanelen op de juiste manier naar de omvormers. Dankzij de klikbare verbindingen tussen de draadgootlengtes is RoofSuppor...
Lees meer

Voordeelknallers-juni

Uit ons diverse gamma van elektrotechnische materialen hebben we enkele juweeltjes uitgekozen die we graag in de schijnwerpers zetten deze juni. Elk van deze producten staat v...
Lees meer

Dynamic laagspanningskabels met aluminium geleiders

Kabels met aluminium geleiders worden steeds vaker toegepast voor verschillende doeleinden. Tot enkele jaren geleden werden kabels met aluminium geleiders vrijwel uitsluitend...
Lees meer

LEDVANCE LED Tube External System - Van TL-buis naar LED

Bestaande TL buizen vervangen door LED technologie? Het veelzijdige en zuinige LEDVANCE LED TUBE EXTERNAL SYSTEM maakt het mogelijk. Dit maakt overstappen naar toekomstbestend...
Lees meer

Voordeelknallers-mei

Uit ons diverse gamma van elektrotechnische materialen hebben we enkele juweeltjes uitgekozen die we graag in de schijnwerpers zetten deze mei. Elk van deze producten staat vo...
Lees meer

Polvalit VSV | de krachtpatser van Pipelife

Pipelife ontwikkelt, produceert en levert al meer dan 75 jaar een compleet assortiment kunststof leidingsystemen, slimme hulpstukken en intelligente oplossingen op maat. Vrijw...
Lees meer

Wiska IP68 kabelverbinders | ideaal in een vochtige omgeving

Als installateur kom je vaak situaties tegen waarin je snel twee kabels moet verbinden om een veilige en betrouwbare elektrische verbinding tot stand te brengen. Wiska heeft n...
Lees meer

MAGNUM vloerverwarmingsmat: comfortabele vloerverwarming - eenvoudig toe te passen

Vloerverwarming biedt de meest comfortabele manier van verwarmen. Door de gelijkmatige warmtestraling van het gehele vloeroppervlak ontstaat er een zeer gelijkmatige warmtever...
Lees meer
Ga naar alle berichten Laad meer blogs
Neem contact op via WhatsApp