Uit ons diverse gamma van elektrotechnische materialen hebben we enkele juweeltjes uitgekozen die we graag in de schijnwerpers zetten deze juni. Elk van deze producten staat voor kwaliteit, gebruiksgemak en een vriendelijke prijs.

Macbright Olivia spot led 450LM 2700K

De OLIVIA 5W LED downlight van MacBright biedt een efficiënte verlichtingsoplossing met 450 lumen en een kleurtemperatuur van 2700K voor een warme, aangename lichtkleur.

Dit inbouwarmatuur is eenvoudig te installeren in plafonds met klapveren en heeft een elegante aluminium behuizing in witte uitvoering.

Schneider Electric aardlekautomaat acti9 ic60 vigi

Deze Schneider Electric Acti 9 iC60 RCBO is een betrouwbare 4-polige -3-polig + nul- aardlekautomaat met overstroombeveiliging, ideaal voor veilige elektrische installaties in woningen, kantoren en andere gebouwen.

Met een nominale stroom van 16A en bedrijfsspanning van 380-415VAC biedt het type A aardlekbeveiliging met een gevoeligheid van 30mA zonder tijdvertraging. Het apparaat schakelt automatisch de stroom uit bij een aardfout, beschermt tegen elektrische schokken en voorkomt schade aan apparaten.

Watts Bimetaalthermometer

De Watts bimetaalthermometer is een betrouwbare en nauwkeurige thermometer ontworpen voor diverse toepassingen. Deze thermometer heeft een meetbereik van 0 tot 120 graden Celsius en een behuizing van staal met een diameter van 63 mm. De procesaansluiting is gemaakt van messing en bevindt zich aan de achterkant van het apparaat.

Met een nauwkeurigheidsklasse van 2 procent volgens EN-normen, biedt deze thermometer consistente en precieze metingen. De ruit is vervaardigd van kunststof, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en helderheid van de aflezing.

Alfana PV-verdeler 2x B16 groep met WCD, hoofdschakelaar en kWh meter

De Alfana PV-verdeler is een complete oplossing voor uw elektrische installaties, voorzien van twee B16-groepen, een geïntegreerde wandcontactdoos WCD, een hoofdschakelaar en een kWh-meter.

Deze verdeler zorgt voor een efficiënte en veilige verdeling van stroom, ideaal voor zonnepaneleninstallaties en andere toepassingen. De ingebouwde kWh-meter helpt bij het monitoren van het energieverbruik, terwijl de hoofdschakelaar extra beveiliging biedt. Met de toevoeging van een WCD is deze verdeler zowel praktisch als veelzijdig voor diverse elektrische behoeften.

Balance Time PROJECTION Klok

De Balance Time PROJECTION is een analoge wandklok met een diameter van 140 mm, ontworpen voor synchrone tijdweergave. Deze enkelzijdige klok, voorzien van Arabische cijfers, combineert stijl met functionaliteit dankzij de zilverkleurige kunststof behuizing en afdekking.

Ideaal voor nauwkeurige tijdregistratie, wordt de klok gevoed via een netspanning van 230V. De ronde vorm en eenvoudige wandmontage maken het een praktische keuze voor diverse interieurs.

Hera FD 44 Plafond-/Wandarmatuur

De Hera FD 44 is een veelzijdig plafond- en wandarmatuur met een neutraal witte kleurtemperatuur van 4000K. Dit armatuur van 545 mm lengte is uitgerust met een 13W TL-buis D=16mm en een G5 lamphouder. Ontworpen voor opbouwmontage, biedt het een symmetrische lichtverdeling en directe verlichting.

De behuizing is van staal met een kunststof afdekking, en het armatuur is niet dimbaar. Met een beschermingsgraad van IP20 is het geschikt voor binnengebruik op een netspanning van 230V. Perfect voor lichtlijnconfiguraties.

ION INDUSTRIES universele LED dimmer 200W

De ION LED Dimmer 200W-MKII is een professionele dimmer geschikt voor LED, halogeen en gloeilampen 0-200W. Hij past op de meeste merken frontplaten en voorkomt knipperen van de verlichting.

Met diverse instelmogelijkheden, waaronder faseaansnijding en -afsnijding, en een boost-functie voor een anti-popcorn effect, biedt deze dimmer geruisloze en optimale dimming. Inclusief frontplaat, draaiknop, en een extra 600W uitgang waarmee u een ander apparaat of lichtgroep kunt schakelen. Voorzien van piekspanningsbeveiliging en instelbare minimale en maximale dimming.

Finder 13 schakelrelais

Het Finder 13 schakelrelais is een betrouwbaar elektromechanisch relais voor montage in een inbouwdoos. Met een compacte afmeting van 37x39x22.7mm en schroefaansluiting is dit relais eenvoudig te installeren.

Het heeft een nom. spoelspanning van 12-230V bij zowel AC 50Hz als 60Hz. Dit monostabiele relais beschikt over één maakcontact dat een stroom van 12A bij 250VAC kan schakelen. Dankzij de gepolariseerde aandrijving biedt het een stabiele schakelverhouding. Ideaal voor diverse toepassingen waar betrouwbare schakelprestaties vereist zijn.

Jung Wisselschakelaar 506EU

De Jung wipschakelaar is geschikt voor zowel enkelvoudig als wisselgebruik, ideaal voor aan/uit schakelen van verlichting en hotelschakelingen. Deze inbouwschakelaar van halogeenvrij duroplast biedt hoge kwaliteit en veiligheid.

Met een bedieningswijze via wip/drukker, kan de schakelaar worden verlicht in uitgeschakelde stand met optionele LED indicatie. De schakelaar ondersteunt een stroom van 10A bij 250V en heeft insteekklemmen voor aders tot 2,5 mm2. Af te dekken met enkelvoudige schakelwippen van Jung.


Maasland Inbouw elektrische deuropener

Deze elektrische deuropener wordt in het deurkozijn geplaatst en werkt samen met een mechanisch slot om de deur te vergrendelen of te ontgrendelen. Hij is geschikt voor zowel links- als rechtsdraaiende deuren en kan werken op twee manieren: met stroom of zonder stroom.

De schootvanger kan 4 mm worden versteld en draait soepel buiten de behuizing. De opener is zeer sterk, houdkracht van 330 kilogram, getest op 300.000 keer openen en sluiten, en kan worden gebruikt bij temperaturen tussen de -15 en 40 graden. Ideaal voor gebruik met deurautomaten en heeft extra opties zoals een vrijzetpal en openhoudfunctie.

Van Der valk kunststof drainage clip

Bij neerslag is het gebruikelijk dat er water en vuil achterblijft op zonnepanelen, zowel bij grond- als plat dak systemen.

Dit heeft een negatieve invloed op het rendement van het gehele PV-systeem. Maar met de drainage clip is dat probleem verleden tijd. De drainage clip werkt het meest efficiënt als er twee drainageclips op het paneel geplaatst worden. De drainage clip is een slimme oplossing die ervoor zorgt dat water en vuil effectief worden afgevoerd van de rand en hoeken van het zonnepaneel.

Ben je op zoek naar een specifiek product voor jouw toepassing? Ons assortiment bevat veel budget elektrotechnische oplossingen en onze helpdesk ondersteunt je graag bij het selecteren van de juiste materialen. Neem gerust contact met ons op via 0511-700206.

Ook interessant

Voordeelknallers juli

Uit ons brede assortiment elektrotechnische materialen hebben we een paar topproducten geselecteerd die we in juli extra onder de aandacht willen brengen. Elk van deze items k...
Lees meer

LEDVANCE | Decor Stick Floor met Magnetic Bulbs

Een ware parel voor het interieur is de nieuwe combinatie van het LEDVANCE Decor Stick Floor armatuur met de Magnetic Bulb lampen. Of je nu een knusse leeshoek wilt creëren of...
Lees meer

De combinatie Dimplex Edel warmtepompboiler met zonnepanelen

In de huidige en toekomstige energiemarkt wordt het steeds belangrijker om opgewekte energie direct te gebruiken. Een effectieve manier om dit te bereiken is met een thuisbatt...
Lees meer

ROOFSUPPORT CLICK - draadgoot set voor bekabeling PV installatie

RoofSupport draadgoot begeleidt bekabeling achter zonnepanelen op de juiste manier naar de omvormers. Dankzij de klikbare verbindingen tussen de draadgootlengtes is RoofSuppor...
Lees meer

Dynamic laagspanningskabels met aluminium geleiders

Kabels met aluminium geleiders worden steeds vaker toegepast voor verschillende doeleinden. Tot enkele jaren geleden werden kabels met aluminium geleiders vrijwel uitsluitend...
Lees meer

LEDVANCE LED Tube External System - Van TL-buis naar LED

Bestaande TL buizen vervangen door LED technologie? Het veelzijdige en zuinige LEDVANCE LED TUBE EXTERNAL SYSTEM maakt het mogelijk. Dit maakt overstappen naar toekomstbestend...
Lees meer

Voordeelknallers-mei

Uit ons diverse gamma van elektrotechnische materialen hebben we enkele juweeltjes uitgekozen die we graag in de schijnwerpers zetten deze mei. Elk van deze producten staat vo...
Lees meer

Polvalit VSV | de krachtpatser van Pipelife

Pipelife ontwikkelt, produceert en levert al meer dan 75 jaar een compleet assortiment kunststof leidingsystemen, slimme hulpstukken en intelligente oplossingen op maat. Vrijw...
Lees meer

Wiska IP68 kabelverbinders | ideaal in een vochtige omgeving

Als installateur kom je vaak situaties tegen waarin je snel twee kabels moet verbinden om een veilige en betrouwbare elektrische verbinding tot stand te brengen. Wiska heeft n...
Lees meer

MAGNUM vloerverwarmingsmat: comfortabele vloerverwarming - eenvoudig toe te passen

Vloerverwarming biedt de meest comfortabele manier van verwarmen. Door de gelijkmatige warmtestraling van het gehele vloeroppervlak ontstaat er een zeer gelijkmatige warmtever...
Lees meer
Ga naar alle berichten Laad meer blogs